TEKU Boortechnieken B.V

TEKU Boortechnieken B.V. is al jaren gespecialiseerd in betonboringen, sleuven en dozen boren, vloer- en wandzaagwerk in beton, steen en asfalt, voor particulieren en bedrijven. Wij zijn volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en beschikken over de modernste apparatuur zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Wij garanderen U een hoogwaardige kwaliteit en een betrouwbare service voor zowel nieuw- en verbouw- en renovatieprojecten. Wij werken snel en flexibel want we weten als geen ander dat er altijd enige spoed vereist is. Hieronder een opsomming van wat we allemaal in huis hebben :

  • Vloerzagen voor zaagwerk tot 52cm diep
  • Wandzagen voor zaagwerk tot 52cm diep op een rail
  • Boringen tot Ø 1000mm kernboor of met de draadzaag tot wel Ø 4000mm 
  • Draadzaag voor zaagwerk tot wel enkele meters dik beton
  • Dozen en sleuven voor W&E installaties
  • Ringzaagwerk tot 26cm diep (o.a. ideaal voor spouwmuren door te zagen)

Als u bij ons om een boorder vraagt komt hij met een compleet ingerichte bus. Hierdoor heeft hij diverse boren bij zich tot Ø 300 mm en kan hij zaagwerk verrichten tot 26 cm diep. En natuurlijk dozen boren en sleuven zagen.  Alle boorders kunnen deze werkzaamheden vakkundig uitvoeren. Heeft u een speciale diameter nodig geef dit dan van te voren op. Wij hebben boren tot Ø 1000mm en ook afwijkende maten. Ook nemen we veel maatregelen zodat we stofarm kunnen werken en laten we de werkplek netjes achter (o.a. door het koelwater op te zuigen).

Wij zijn gespecialiseerd in het werken (schoon) in de voedingsindustrie (Bavaria, Lutece, Delicia, AH en Jumbo.) en de technische industrie (Fuji, van Doorne’s Transmissie). In de voedingsindustrie is het van belang dat er schoon gewerkt wordt en dat het proces gewoon door kan draaien of geen last heeft van de werkzaamheden die wij moeten verrichten. Ook flexibel zijn is ook een sterk punt van ons. Omdat wij vaak in winkels (AH, Jumbo), banken (ING, Rabobank) of andere bedrijven (vliegvelden, legerbases) werk verrichten is het soms beter te werken wanneer deze gesloten zijn. Dus in de avond/nacht uren of in het weekend werken is voor ons geen probleem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. 

TEKU Boortechnieken B.V. 
Sprendlingenstraat 27 5061 KM Oisterwijk
Tel : 013- 5132638 Fax : 013-5130500 
Mobiel : 0622170205 Email : info@teku.nl

Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl