Sloopwerk

Wij werken samen met TEKU Sloopwerken bv. Dit is een dochterondernmening van TEKU boortechnieken. Gespecialiseerd in netjes slopen. Denk dan aan een bewoonde situaties, voedingsindustrie of in winkels die deels openblijven.
Wij slopen dagelijks een badkamer/keuken oor het woonbedrijf SWS in Eindhoven terwijl de bewoners in het huis blijven. De bewoners ondervinden nagenoeg geen last van onze werkzaamheden. In Den Bosch hebben we een H&M in 4 fases het hele interieur, wanden en plafonds verwijderd terwijl de rest van de winkel open was en geen last had van de verbouwing van de winkel. D.m.v. stofarm en geluidsarm slopen door onze deskundige vaklieden merken ze weinig van de sloopwerkzaamheden.
Ook in de voedingsindustrie zijn we gespecialiseerd om netjes en zuiver te werken. Klanten als Bavaria, Lutece, AH en Jumbo zien ons graag komen. Uit ervaring weten zij ook dat ze geen overlast hebben van onze werkzaamheden (denk aan stof, geluid en afval.) Verder zijn wij ook graag gezien in de technische industrie waar ook stofarm gewerkt moet worden. Klanten zoals Fuji, van Doorn transmissie weten dat wij schoon werken.

Ook flexibel zijn is onze sterke kant. Werken in de avond/nachturen (vliegvelden, AH, v Doorn) of in de weekenden (Jumbo, AH, ING) is voor een gewone zaak. Hebben klanten en personeel weinig tot geen last van de werkzaamheden.

Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl